Targuri si ExpozitiiDEFENSE & SECURITY 2013

În perioada 01.11-08.11.2013 o delegaţie a C.N. ROMARM S.A. s-a deplasat la Bangkok, pentru a participa la Târgul Internaţional de tehnică militară „Defence & Security 2013”.

Compania Naţională ROMARM S.A. a participat la această expoziţie împreună cu reprezentanţi ai filialelor sale (S.C. U.M. MIJA S.A., S.C. U.M. CUGIR S.A şi S.C. ELECTROMECANICA Ploieşti S.A), în cadrul pavilionului naţional organizat de Ministerul Economiei și Asociația Patronală Română a Producătorilor de Tehnică Militară – PATROMIL.

Pe durata „Defence & Security 2013”, delegaţia C.N. ROMARM S.A. a fost vizitată de numeroase companii care s-au arătat interesate de diversitatea ofertei şi a serviciilor furnizate de compania noastra. Participarea la acest eveniment în calitate de expozanţi a reprezentat un bun prilej de prezentare şi promovare a ofertei româneşti în materie de produse de apărare şi securitate, de stabilire a unor noi contacte cu potenţiali clienţi cât şi de reluare a vechilor colaborări cu anumite firme.