Targuri si ExpozitiiADRIATIC SEA DEFENCE & AEROSPACE 2013

In perioada 24 – 26 aprilie 2013 a avut loc Expozitia Internationala Militara ASDA 2013 ce s-a desfasurat in orasul Split, Croatia.

Compania noastra a participat cu stand propriu la acest eveniment impreuna cu patru dintre filialele sale (F.A. Cugir, U.M. Cugir, U.M. Mija, Carfil).

Aflata la a doua editie, aceasta manifestare a atras multe nume cu greutate din industria de aparare europeana si nu numai, demonstrand faptul ca eforturile Croatiei pentru aderarea la structurile militare internationale au sporit interesul pentru aceasta piata.

Deschiderea expozitiei a culminat cu vizita presedintelui Croatiei, domnul Ivo Josipović, precum si a primului ministru al acestei tari.
Cu ocazia participarii la aceast eveniment reprezentantii ROMARM au lansat o invitatie catre diferitele structuri din cadrul industriei de aparare croata de a participa la EXPOMIL 2013 pentru a identifica directii de cooperare tehnica in beneficiul ambelor parti.

Pe tot parcursul celor trei zile standul ROMARM a primit vizita a numeroase delegatii oficiale formate in special din cadre militare apartinand structurilor de inzestrare ale armatei