ROMARM participă la ASDA 2021

Suntem bucuroși să vă anunțăm participarea CN ROMARM SA la ASDA (Conferința Aerospațială si de Apărare din Marea Adriatică) din Split, Croația, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2021. În cadrul evenimentului, ROMARM prezintă produsele specifice dedicate industriei de apărare, iar specialiștii noștri pot furniza în detaliu toate informațiile tehnice dorite. Echipa ROMARM poate fi contactată la standul 1301.

Acest eveniment atrage delegații ale ministerelor apărării, lideri tehnologici și personalul de achiziții al unor firme de renume, pentru a evalua noile tehnologii și soluții, care răspund nevoilor actuale ale Departamentului Apărării, armatei și securității naționale. Desigur, la acest eveniment am avut onoarea de a dezbate idei cu reprezentanții delegației croate, care au vizitat standul ROMARM. Pe această cale, mulțumim ospitalitării țării croate, oficialităților militare, dar și organizatorilor, care au asigurat desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță și respectând restricțiile de distanțare socială.

asda-2021-romarm-stand-delegatia-croatiei

ASDA este un eveniment internațional dedicat industriei apărării, aerospațiului, apărării cibernetice și securității naționale. Acesta este unul dintre momentele importante la care pot fi întâlniți importanți inovatori din domeniul sistemelor militare și pot fi create conexiuni sau relații de afaceri reciproc avantajoase. De câțiva ani, expoziția reunește cei mai buni producători de echipamente militare, furnizori, consultanți și delegații militare din întreaga lume. Pe scurt, ASDA nu este doar o prezentare cuprinzătoare a echipamentelor militare, ci abundă și în întâlniri de afaceri și contracte încheiate între producători de pe diferite continente din sectorul apărării.

Se spune că: „Fără o industrie de apărare puternică, nu pot exista forțe armate puternice”. Această afirmație este corectă și se pliază pe contextul actual, iar ROMARM dorește să susțină din plin acest obiectiv.

Chiar dacă ASDA nu este la același nivel cu super expozițiile internaționale Eurosatory, IDEX, DSEI sau orice manifestare organizată de Forțele Armate ale Rusiei sau de Forțele Armate ale Statelor Unite – unde se organizează o expoziție separată pentru fiecare ramură sau domeniu al industriei de apărare – cu toate acestea, expoziția își îndeplinește scopul și obiectivele urmărite. De fapt, ASDA este una dintre cele mai importante expoziții din zona noastră geografică.

Mulțumim tuturor celor care au vizitat standul ROMARM și ne dorim să ne revedem și anul viitor la BSDA, între 18 și 20 mai 2022!