Începe numărătoarea inversă pentru BSDA 2022

Cel mai mare eveniment al industriei de apărare, BSDA 2022 se desfășoară între 18 – 20 mai, în România

Participarea anuală la evenimente și expoziții de profil este o activitate importantă pentru compania ROMARM. Datorită experienței de peste 70 de ani, suntem considerați un lider al industriei de apărare, lucru care necesită o permanentă perfecționare și construire a relațiilor comerciale, pentru a îmbunătăți procesele de fabricație a munițiilor sau a armamentelor.

Anul acesta revenim în calitate de sponsor principal la cea de-a opta ediție a expo-conferinței internaționale Black Sea Defense & Aerospace – BSDA 2022.

BSDA 2022 countdown ROMARM

De ce ar trebui să vizitați BSDA?

Expo-conferința Black Sea Defense & Aerospace este cel mai important eveniment expozițional în domeniul industriei de apărare, organizat în regiunea Mării Negre. Expoziția internațională de apărare, aerospațială și de securitate tri-serviciu aduce laolaltă expozanți din întreaga lume, vizitatori specializați și delegații militare oficiale. BSDA 2022 va avea loc la Complexul ROMAERO, în București, România.

Evenimentul va reuni companii de top din România și din străinătate, care vor prezenta stadiul actual de dezvoltare a echipamentelor și capabilităților militare, precum și cele mai noi tendințe și soluții tehnice rezultate din cercetarea științifică în domeniul securității și apărării.

BSDA 2022 se va desfășura în perioada 18 – 20 mai și va reuni peste 380 de expozanți din 32 de țări, companii de prestigiu din țară și din străinătate, care vor prezenta stadiul actual al dezvoltării echipamentelor și capabilităților militare, precum și ultimele tendințe și soluții tehnice obținute în urma cercetării științifice în domeniul securității și apărării. BSDA este organizat de TNT Production Romania, cu sprijinul Guvernului României şi al Ambasadei S.U.A. la Bucureşti.

Programați o întâlnire cu echipa ROMARM, la evenimentul BSDA 2022

Dacă doriți să cunoașteți mai bine portofoliul nostru de produse și să stabiliți noi parteneriate, vizitați standul nostru, A815 de la BSDA.

Partenerii interesați să cunoască echipa, au posibilitatea să stabilească o întâlnire cu directorul general sau cu directorii comerciali, prin completarea formularului de mai jos.

La standul nostru, puteți obține informații despre cei mai importanți producători din domeniul apărării din ROMÂNIA. Vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare, inclusiv despre specificațiile tehnice ale produselor noastre, despre proiectele de cercetare sau tehnologia de fabricare.

Conexiunea și parteneriatele cu alte companii similare sunt elemente esențiale în domeniul nostru de activitate, deoarece astfel putem pune bazele unor colaborări reciproc avantajoase.

Vă așteptăm la ediția a opta BSDA 2022!