Compania Națională ROMARM prezentă la BSDA 2024

ROMARM participă la BSDA 2024

Și anul acesta, conform tradiției, Compania Națională ROMARM și filialele vor participa la a IX-a ediție a expoziției de tehnică militară și de securitate BSDA, unul dintre cele mai importante evenimente globale de acest gen, care are loc o data la doi ani, în România. Evenimentul, dedicat industriei aeronautice, apărării, securității naționale și securității private se va desfășura în cadrul Complexului Aeronautic Romaero S.A. Băneasa, în perioada 22 – 24 mai, 2024. Expoziția este organizată de TNT Productions Romania, cu sprijinul Guvernului României şi al Ambasadei SUA la București.

Evenimentul va reuni factori de decizie din industrie, reprezentanți militari și guvernamentali, contractori principali și reprezentanți ai lanțului de aprovizionare pentru a discuta cele mai recente tendințe și evoluții din domeniul apărării și securității.

Repere ale evenimentului Black Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference BSDA 2024

BSDA este o expoziţie internaţională concepută pentru a conecta guvernele, forțele armate, liderii de opinie din industrie și întregul lanț de aprovizionare din domeniul apărării și securității.

Expozitia BSDA de anul acesta va găzdui peste 400 de companii expozante și o mare expoziție militară românească și americană, inclusiv expunerea celui mai modern avion de luptă din lume, F-35 Lighting, precum și elicopterul UH-60 Black Hawk.

Alături de Armata Română, filialele ROMARM vor expune vehiculele blindate fabricate în unitățile proprii.

Faceți cunoștință cu echipa noastră la standul A827, în cadrul ROMAERO, București

Vă așteptăm cu interes să ne întâlnim la standul național ROMARM, care va expune o gamă largă de soluții și echipamente din domeniul industriei de apărare, toate produse local în România, în fabricile filialelor ROMARM.

Echipa noastră va prezenta diferite soluții pentru infanterie (arme, muniții, vehicule blindate), proiectile pentru instalații navale sau muniții pentru diferite tipuri de aeronave. 

Profitați de șansa de a discuta cu experții noștri despre modul în care echipamentele noastre militare vă pot sprijini acțiunile actuale și viitoare.

Vom expune produse din categoriile:

Mai multe informații și date despre înregistrarea la BSDA2024

Pentru a afla mai multe despre expoziția BSDA 2024, vă rugăm să faceți clic mai jos și astfel puteți adăuga evenimentul în calendar.

Așadar, vă asteptăm cu interes la hala A, standul 827, la cea de a IX-a ediție BSDA, care se poziționează ca cea mai mare expoziție de apărare și aerospațială organizată în regiunea Mării Negre.

Programați-vă o întâlnire cu echipa ROMARM!